Het Algemeen Dagblad wilde ook graag meer weten over ‘Als ik in de hemel kom’ en publiceerde een interview

Marina de Haan interviewde me voor CIP: ‘De hemel is dichterbij dan we denken’.

MIn ‘Bij Jorieke’ had ik een lang gesprek naar aanleiding van mijn boek over de hemel. Je kunt het terugluisteren.

Het Nederlands Dagblad publiceerde een prachtige recensie over ‘Als ik in de hemel kom’, met als genoemde pluspunten: ’toegankelijk en verhelderend’ en ‘gespreksvragen aan het einde van het boek.’

Op donderdagavond 11 oktober 2018 vertelde ik in het Family7-programma Uitgelicht over mijn boek ‘Als ik in de hemel kom’. Op zaterdag 13 oktober was ik co-host in EO-Live op Radio 5 en vertelde ik ook over mijn boek.

In EO-magazine Visie deelde ik alvast drie dingen die ik ontdekte tijdens het schrijven van ‘Als ik in de hemel kom’. Vrouwenmagazine Eva publiceerde een column van mijn hand over dit onderwerp.

Op dinsdag 25 september 2018 had Groot Nieuws Radio de stelling van de dag over de hemel. In een kort radio-interview mocht ik deze aftrappen.

Nederlands Dagblad 2 mei 2018, over gezondheid, geloof, geld en geluk

Schermafbeelding 2018-05-02 om 09.45.46

ND 2 mei 2018

Donderdag 9 maart 2017 vertelde ik een uur lang bij Groot Nieuws Radio over mijn boek Ik val niet uit zijn hand.Je kunt het gesprek hier terugluisteren.

Zaterdag 11 maart 2017, was ik een half uur te gast bij EO-Liveom te vertellen over mijn boek Ik val niet uit zijn hand.

‘Ik wist: het komt goed, hoe dan ook’ Kort interview in EO-Visie over mijn jaar van ziekte, herstel en het boek dat ik schreef.

In december 2015 vertelde ik in een video voor de kerstviering van collega’s over mijn jaar van ziekte en genezing.

‘Marco van der Straten gaat Visie leiden.’ ND, december 2012 over mijn start als hoofdredacteur.