Over Marco

Verhalen delen, dat vind ik mooi om te doen! In verhalen die ik schrijf zet ik mensen graag aan het denken over geloof en leven. Ik probeer in het alledaagse leven lichtpuntjes van God te zien. In 2017 verscheen mijn boek Ik val niet uit zijn hand, waarin ik – vanuit mijn eigen ervaring over leven met God – hoopvolle verhalen vertel. In 2018 verscheen mijn boek met theateravond over een ander boeiend thema: Als ik ik de hemel kom . Eind september 2021 verscheen Als leven rouw is, voor mensen die te maken hebben met verlies en verdriet. En de mensen om hen heen. In 2022 organiseer ik verschillende activiteiten rond dit nieuwe boek, zoals een thema-weekend en theatertour! 

Sinds januari 2020 ben ik zelfstandig uitvaartbegeleider. Ook hier draait het om verhalen: over de levens van mensen die ik mag begeleiden en over de geliefde waar ze afscheid van moeten nemen. Met Van der Straten Uitvaartbegeleiding wil ik samen met ze optrekken, omdat goed afscheid nemen belangrijk is.

Als freelance communicatiespecialist help ik bedrijven en organisaties om hun verhaal te delen met de mensen die ze willen bereiken. Dat begint met luisteren naar de verhalen van deze mensen. Zoals Malcolm Forbes eens zei: ‘The art of conversation lies in listening’.

Theatervoorstellingen

Boeken