In september 2021 verscheen het nieuwe boek van Marco van der Straten: Als leven rouw is, geschreven voor mensen die te maken hebben met verlies en verdriet. En voor de mensen om hen heen. Wat is rouw eigenlijk? Wat komt er op je af? Waarom willen mensen zo graag jouw verdriet verzachten? Rouw doet pijn en kost veel energie. Dat is niet raar, dat is wat het is. Naast algemene inzichten over rouw geeft Marco van der Straten door de verhalen heen ook hoopvolle handvatten vanuit christelijk perspectief. Als leven rouw is is een mooi uitgevoerd, gebonden hardcover cadeauboek. Het boek is nu te bestellen en wordt dan z.s.m. toegestuurd.

Nieuw: themaweekend ‘Als leven rouw is’
Een weekend tijd en rust om stil te staan bij verlies en rouw, onder leiding van Marco van der Straten

Heb je kort of langer geleden iemand die je lief was verloren? Wil je een weekend tijd en rust om daar op een bijzondere manier bij stil te staan? Wil je handvatten en inzicht ontvangen over rouw en verlies, op een manier die bij jou past?
Kom dan alleen of met iemand anders naar dit volledig verzorgde themaweekend op een prachtige locatie. Tijdens dit weekend krijg je meer inzicht in wat rouw is, en krijg je de rust en ruimte om te ervaren wat verlies dat je hebt geleden voor jou betekent. Dat doen we door lezingen, een concert en verschillende creatieve werkvormen en programmaonderdelen.

Je wordt ontvangen op de prachtige locatie van Het Brandpunt in Doorn, midden in de natuur. Het weekend is volledig verzorgd.  KLIK HIER voor meer informatie en de mogelijkheid om te reserveren.