De laatste tijd schreef ik verschillende verhalen, blogs en opiniestukken voor EO-Visie. Hieronder de links naar een paar stukken:

Meer op het spel dan de baan van Zijlstra

De leugen van minister Halbe Zijlstra, dat hij in 2006 in een verblijf van Poetin was, kan hem vandaag zwaar komen te staan. Hoewel de coalitie zich haast om steun voor hem uit te spreken, staat er meer op het spel dan de baan van de minister. Verder lezen…

Een ode aan ambachtsmensen

Op een houten kozijn van zijn huis vond Marco van der Straten een inscriptie van vroegere bouwvakkers. Het deed hem denken aan twee andere vaklieden, die veel langer geleden bouwden aan een huis voor God. Lees door.

Gunt de SGP vrouwen een jubileumcadeau?

In minimaal zeven gemeenten staat dit jaar voor de lokale verkiezingen een vrouw op de kieslijst van de SGP. Vier jaar geleden trok Lilian Janse als eerste SGP-vrouw de kar in Vlissingen. Nu doet de SGP dankzij Paula Schot voor het eerst mee in Amsterdam. Een pittige taak, die alle steun van het landelijke SGP-bestuur verdient. Maar niets is minder waar, en dat vind ik een enorme misser. Lees artikel.

 Christenvervolging, wat kan het mij schelen? 

Berichten over christenen die worden vervolgd, zijn meestal niet de meest gelezen verhalen, ook niet op deze site. Sterker nog: het lijkt wel of ze ons niet echt raken. Lees hierverder.